Atatürk İlkokulu

Vizyon: Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan ,öz güven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlere, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; Kendine güvenen; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek Öğrencilerimizi; İnsan haklarına saygılı, çağdaş demokrasiye inanmış, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, sorumluluk şuuru gelişmiş, karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilmin gereğini yapan, sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan, bir birey olarak yetiştirmektir.

Başarılar: 2013 yılı Kitap tanıtım yarışması İl Birinciliği,Minikler Halk oyunları yarışması il birinciliği,2014 yılı kitap tanıtım yarışması il birinciliği,2014 yılı 100 TEMEL ESER OKUMA YARIŞMASI İL BİRİNCİLİĞİ,2015 yılı masal anlatma il birinciliği

Saatler: 08.20-14.40
Isınma: kaloriferli
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0466 517 1096

WEB - https://savsatataturkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeniköy Mah. Okullar Cad.

Adres - Yeniköy Mah. Okullar Cad.

Ulaşım KARS,TRABZON,ERZURUM VE BATUM´A HAVA YOLU İLE ULAŞIM VARDIR.BURALARA 3 VE 4 SAAT MESAFEDE BULUNMAKTADIR.ARTVİN İL MERKEZİNDEN 1 SAAT YOL VARDIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulmuz ilçe merkezindedir